Kukoricapuffancs
40 dkg főtt konzerv kukorica,
1 fej vöröhagyma,
1 csokor
petrezselyem,
1 tojás,
3 ek liszt,
só,bors,
csilipehely,
olaj a sütéshez
A konzerv kukoricát lecsepegtetjük, felaprítjuk a
petrezselymet,a hagymát félbevágjuk,és nagyon vékonyra felszeleteljük. A
petrezselymet,hagymát a kukoricával összekeverjük. A tojást lisztbe keverjük,és
annyi szódát adunk hozzá,hogy sűrű masszát kapjuk.Sózzuk,borsozzuk, beletesszük
a chilipelyhet,elkeverjük a kukoricával. Serpenyőben olajat forrósítunk, 2
kanál segítségével érméket formázunk, közepes aranybarnára sütjük, mind a két
oldalán.
Hasonlót már készítettem, de ezzel is meg fogok próbálkozni.
Hasonlót már készítettem, de ezzel is meg fogok próbálkozni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése