2014. január 8., szerda

Kukorica puffancs



Kukoricapuffancs
40 dkg főtt konzerv kukorica,
1 fej vöröhagyma, 
1 csokor petrezselyem, 
1 tojás, 
3 ek liszt, 
só,bors, 
csilipehely, 
olaj a sütéshez

A konzerv kukoricát lecsepegtetjük, felaprítjuk a petrezselymet,a hagymát félbevágjuk,és nagyon vékonyra felszeleteljük. A petrezselymet,hagymát a kukoricával összekeverjük. A tojást lisztbe keverjük,és annyi szódát adunk hozzá,hogy sűrű masszát kapjuk.Sózzuk,borsozzuk, beletesszük a chilipelyhet,elkeverjük a kukoricával. Serpenyőben olajat forrósítunk, 2 kanál segítségével érméket formázunk, közepes aranybarnára sütjük, mind a két oldalán.

Hasonlót már készítettem, de ezzel is meg fogok próbálkozni.

Nincsenek megjegyzések: