150 gr hajdinaliszt,
só,
3 dl víz
1 tojás
kókuszolaj a kisütéshez
Az összetevőket elkeverem,és fél óra pihentetés után kisütöm.
Én kakaóporral töltöttem.
forrrás: http://www.mindenmentes.hu/2013/06/galette-complete-avagy-sos.html
150g hajdinaliszt
1 csipet só
1 tojás
3-3,5 dl víz
kókuszzsír a serpenyő kikenéséhez, vagy hagyományosan vaj
1 csipet só
1 tojás
3-3,5 dl víz
kókuszzsír a serpenyő kikenéséhez, vagy hagyományosan vaj
150g hajdinaliszt
1 csipet só
1 tojás
3-3,5 dl víz
kókuszzsír a serpenyő kikenéséhez, vagy hagyományosan vaj
1 csipet só
1 tojás
3-3,5 dl víz
kókuszzsír a serpenyő kikenéséhez, vagy hagyományosan vaj
150g hajdinaliszt
1 csipet só
1 tojás
3-3,5 dl víz
kókuszzsír a serpenyő kikenéséhez, vagy hagyományosan vaj
1 csipet só
1 tojás
3-3,5 dl víz
kókuszzsír a serpenyő kikenéséhez, vagy hagyományosan vaj
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése