2014. április 19., szombat

nagyon-nagyon hamis "Gundel"palacsinta, ahogy Nekem tetszik

Már a múlt héten is meg akartam sütni ezt a palacsintát. mert palacsinta jöhet bármikor, bármilyen, bármennyi.
Mindig a hagyományos, túros, kakaós, ízes palcsik helyett,, most ezt a "felturbózott" variációt találtam ki.




a palacsintatészta a hagyományos módon:


  • 40 dkg liszt
  • 2 tojás,
  • fél liter tej, és fél liter víz
  • 1 dl olaj
  • pici só

a töltelék:

1 tasak vaníliás puding, elkészítése a tasakon leírtak szerint,
4-5 kanál darált dió. Ezt miután elkészült a puding, belekevertem.










Ez volt a legegyszerűbb, csokiöntet:
elkészítése a tasak leírása szerint, 2,5 dl hideg tej, és a por








elkészült:




A csipkebogyó lekvár, amit múltkor vettem a piacon. Olyan sűrű, mint a kechup. Nagyon fincsi.

Nincsenek megjegyzések: