elkészítéséhez szükséges:
1 ananász karikára, vagy kockára vágva. (vagy konzerv ananász)
szegfűszeg,
fahéjrúd,
vörösbor
Az elkészített (feldarabolt) ananászt tepsibe helyezzük. Felöntjük vörösborral úgy, hogy ellepje az ananászt. A fahéjrudat, szegfűszeget a tepsi közepébe helyezzük.
Pár percig sütjük forró sütőben.
elkészíthető még:
ananász ( friss, vagy konzerv)
citromlé (az ananász meglocsolásához)
szegfűszeg, fahéj
Az elkészített ananászt kikent tepsibe helyezzük, őrölt fahéjjal megszórjuk, és néhány db szegfűszeggel forró sütőben pár perc alatt megsütjük puhára.
A szegfűszegeket ajánlom teatojásban behelyezni a tepsibe, így a sütés végén könnyű eltávolítani.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése