2014. május 24., szombat

gomba töltve





4 fej gomba
1 hagyma
1 tojás
pár szelet párizsi
sajt
só, bors, vegeta, fokhagymapor


A gombát megpucolás után elválasztom a tönktől.









A felaprított hagymát megpárolom erre ráteszem a feldarabolt gomba rönköket, megpirítom, majd jöhet rá a só,bors,vegeta, fokhagymapor,és a feldarabolt párizsi.(vagy kinek milyen hús féle)




Kis pirítás után mehet rá a sajt, tojás, összekevertem, és összepirítottam őket.,

Az előre kevés olajjal megkent tepsibe helyezett 4 gombafejbe beletöltöttem, jókora kis kupacok formájában.



A tetejére Én ráhelyeztem a lapsajtot,majd lefóliázás után előmelegített sütőbe tettem, és  közepes fokozaton sütöttem, míg a gombafej meg nem puhult.







 Legközelebb a sajtot a végén teszem rá, mikor már nincs lefedve alufóliával, mert ahogy olvadt a sajt, úgy összeragadt a fóliával.




elkészült


tálalva


megesszük...



Nincsenek megjegyzések: